گریپ فروت = Grapefruit شرح: گریپ فروت، میوه ای است شبیه پرتقال، ولی درشت تر از آن و درون آن به رنگهای سفید، صورتی و قرمز پرورش می یابد و گاه به اندازه یک طالبی بزرگ رشد می کند، خواستگاه این میوه کشور چین بوده است و اکنون در شهرهای شمالی و جنوبی کشور ایران کشت می شود. درخت گریپ فروت تا به ارتفاع هفت متر می رسد و گلهای آن سفید و معطر و شبيه نارنج و پرتقال است ولی بزرگتر از آن است. میوه گریپ فروت دارای پوستی زرد روشن است. قسمتهایی که از درخت گریپ فروت مورد استفاده غذایی و کی قرار می گیرد عبارتند از: میوه – گل
13 خواص گریپ فروت
١- میوه گریپ فروت، اشتها را تقویت میکند. ۲-گریپ فروت، عمل هضم را آسان می نماید و جریان عصير معنی و ترشح کیسه صفرا را سرعت می بخشد. ۳- گریپ فروت دارای ویتامینهای C و P (ث وپ) می باشد. ایندو ویتامین در حفظ سلامت قلب و عروق بدن مؤثر می باشند ۴- گریپ فروت به تولید، قند و مواد حباتی دستگاه بدن کمک می کند. ۵.گلهای گریپ فروت از نظر طبی خاصیت ضد تشنج و لرز را دارد و آن را دم می کنند و در موقع تشنج و گریپ و تب می نوشند. ۶. اگر گریپ فروت را صبح ناشتا بخورند، خواص ادرار آور آن زیاد می شود و سموم را از بدن خارج می کند.
۷- گریپ فروت، خون را تصفیه میکند وکلیه و کبد را پاک می نماید.
۸- گریپ فروت، ضد خونریزی بواسیر است. ۹- گریپ فروت، میوه ای خنک و عطش را رفع میکند. ۱۰ – گریپ فروت، اختلالات مفصلی را درمان می کند. ۱۱ – گریپ فروت، برای کسانی که موهای سرشان می شکند تجویز می شود. ۱۲ – گریپ فروت، برای کسانی که عفونتهای ریوی و تب خیز دارند مفید است. ۱۳ – گریپ فروت، علاوه بر مواد معدنی (آهن و کلسیم) دارای ویتامینهای A – C – Pp – B1 – B2 می باشد.